Adega Luis Pato

Abafado Molecular Branco

Om produktet:

Årgang:2011
Produsent:Adega Luis Pato
Produktnavn:Abafado Molecular Branco
Land:Portugal
Region:Beiras
Appellasjon:DOC Bairrada
Syre:g/l
Sukker:137 g/l
Råmateriale:Bical, cerceal, sercial
Farge:Middels gyllen
Duft:Sødmefull duft av modne pærer og kandisert lime.
Smak:Rik, fyldig og sødmefull. Innslag av mynte i ettersmak.
Jordsmonn:Kalholdig leire (bical) og sandholdig jord (cerceal og sercialinho)
Vinmark:Gamle vinstokker fra ulike vinmarker.
Vinifikasjon:Druene høstes i slutten av september. Mosten konsentreres under fremstillingsprosessen ved å tilsette druesprit (abafado). Når gjæringsprosessen er ferdig, kjøles den ned for å bevare sødmen i vinen (molecular). Dette er Luis Pato's egen teknikk for fremstilling av søte viner. 
Lagring:Ingen lagring
Lagringspotensial:10-20 år fra årgangen
Str.(cl.):37.5
Serveringstemperatur:6-8 grader
Passer til:Fruktbaserte desserter

Øvrig info:

Skanlog nr:9058442
EPD nr:2993335
Vinmonopol nr:5316402
Produkttype:Dessertvin
Vinmonopolpris:179,90
Horecapris eks. mva:152,42
Last ned produktark
Få vårt nyhetsbrev
Ikke gå glipp av produktnyheter og info om events
© 2022 Signature Wines
Org nr 919 556 021