Villa Montepaldi
Land: Italia
Region: Toscana
Med en tradisjon som spenner over 9 århundre, har Villa Montepaldi sine røtter i fortiden og lyse utsikter for fremtiden, grunnet nærhet og tilgang til det siste innen forskning.
1101: Et historisk dokument, datert 20. mai sertifiserer at eiendommen selges til klosteret i Passignano. 1487: Lorenzo de’ Medici kjøper eiendommen av Florentine Acciaioli-familien. 1627: Eiendommen selges til Marquis Corsini som under sin tid gjør den til en av de mest produktive i Toscana. 1989: Villa Montepaldi erverves av universitetet i Firenze og blir et viktig forsknings- og eksperimentasjonssenter for hele Toscana og vinene som produseres her. Eiendommen, som siden 1989 har tilhørt universitetet i Firenze, dekker et område på rundt 300 ha i åsene rundt San Casciano. Foruten Villa Medicea (med underjordisk vinkjeller) innbefatter eiendommen produksjonslokaler, olivenlund og en liten landsby med noen få uthus. Villa Montepaldi er en produktiv produsent som bruker forskning for å forbedre frukt og avlinger. Hver dag, legger de sin lidenskap i å oppnå den perfekte balansen mellom tradisjon og innovasjon i vinene de lager. Vinene som produseres her, er et resultat av samspillet mellom historisk, vitenskapelig og teknologisk forskning samt en dyp kunnskap om og forståelse for jordsmonn, terroir, vitikultur, druemateriale, vinifikasjon og jordsmonn.
Få vårt nyhetsbrev
Ikke gå glipp av produktnyheter og informasjon om events
© 2022 Signature Wines
Org nr 919 556 021