Produsent: | Ian Macleod Destillers |
Produktnavn: | The Fat Trout Blended Scotch Whisky |
Land: | Skottland |
Region: | Øvrige |
Sukker: | < 3 g/l |
Råmateriale: | Byggmalt, mais |
Farge: | Middels ravfarget |
Duft: | Aroma preget av lyst malt og korn, innslag av appelsin, fat, lyng og ørlite røyk. |
Smak: | Middels fyldig, rund og kornpreget med innslag av fat og toffee, litt sitrus og streif av røyk. |
Jordsmonn: | #NA# |
Vinifikasjon: | Tradisjonell framstilling i pot stills og kolonneapparater. 30 ulike destillater inngår i blandingen, 20% malt og 80% grain. |
Lagring: | Minimum 36 md. fatlagring |
Lagringspotensial: | Drikkeklar |
Str.(cl.): | 50 |
Serveringstemperatur: | Romtemperatur grader |
Passer til: | Aperitiff eller avec i et tumblerglass med noen dråper vann eller over is |