
Land: Tyskland
Region: Rheinhessen
Familie-eiendom i landsbyen Osthofen i Rheinhessen, etablert i 1815. Den drives i dag først og fremst av brødrene Fritz og Peter, men pappa Karl er fremdeles aktivt med i driften.
Familien May la om til økologisk vinproduksjon i 2007, og deres filosofi er simpelthen: La naturen gå sin gang med minimal inngripen, spontangjæring, lang tid på bunnfallet og kun lett filtrering ved tapping. Familien legger vekt på
biomangfold og vinmarkene har et rikt plante- og dyreliv.
Karl May BiB er unik, da hver enkelt BiB håndtappes (!) ved hjelp av gravitasjon og er kun svært lett filtrert. En tidkrevende manuell operasjon. Så har da også 6’erne trillet i pressen over hele landet, og poenggivningen har vært høyere enn til noen annen BiB noensinne (89 og 90 poeng!). Geyersberg er en ganske varm vinmark som gir den fyldigste av toppvinene, mens Goldberg er en kjøligere vinmark som lager knastørre, mineralske viner.
De har en av de øverste parsellene i berømte Morstein, hvor det er kjøligere og luftigere enn lenger ned i dalsiden. Dette gir en slank, elegant vin med «burgundsk» sjø-mineralitet. Da brødrene tok over gården i 2007 var Karl May helt ukjent, men i dag regnes de blantTysklands beste produsenter i de tyske vinguidene.